WebBandit afentie digital marketing

Creare site prezentare, creare site profesional si creare magazin online

Cine detine un site web in ziua de azi ?
Un bandit al internetului cu viitorul 100% asigurat in online

Web Bandit este agentia ce iti ofera servicii complete, specializata in a te pune in fata audientei perfecte, in modul potrivit la momentul oportun.

Design

Care este primul lucru pe care il vede un utilizator atunci cand intra pe website-ul tau ? Design-ul, iar noi ne ocupam sa fie unul placut care sa faca experienta potentialului client una cat mai buna.

SEO

Search Engine Optimization se refera la a face ca website-ul tau la o simpla cautare pe google sa apara pe prima pagina, printre primele rezultate. SEO-ul va duce la un website care va aduce vizitatori recurenti, in mod organic fara investitii in promovare !

Performante

Noi ne asiguram, folosind tehnici dar si unelte inedite ca site-ul tau sa fie optimizat atat din punct de vedere vizual, cat si sa se incarce rapid. Prioritizam experienta utilizatorului.

De ce Web Bandit ?

Deoarece echipa noastra este una tanara, dinamica, iar cel mai important pasionata de websdesign si de rezultatele tale. Pentru noi tu esti pe locul 1, astfel prioritizam toate aspectele necesare ca tu sa ai o prezenta online, un site web, de invidiat si care aduce clienti in mod organic.

 Peste 67% din afacerile din Romania nu au un site web. Tu vrei sa te diferentiezi, sa devii un bandit al internetului, sa intri in aceasta era digitala unde toata atentia este indreptata in online si poate fi indreptata spre tine, sau sa faci parte din majoritate ?

poza home- tandem

Banditi ai internetului

Ultimii nostri clienti

Testimonialele clientilor

Dar ce parere au clientii nostri ?
Cum devii un bandit al internetului ?

Un bandit are intotdeauna un plan, iar tu fiind un bandit al internetului stii exact ce ai nevoie. Vrei un website performant deoarece ai inteles valoarea prezentei in mediul online.

Intri in legatura cu noi

Felicitari ! Ai facut primul pas spre succesul in mediul online. Sunt mai multe metode prin care poti intra in legatura cu noi: telefonic, prin programarea unei intalniri cu usurinta online dar si prin metoda clasica, batranul gmail.

Pasul 1

Definirea proiectului

Discutam despre obiectivele business-ului tau si despre structura si functionalitatile adecvate. Inca de la inceput stabilim scopul website-ului, fie el aducerea de clienti ori prezentarea unui proiect.

Pasul 2

Design-ul site-ului

Noi vrem ca tu sa fii un bandit al internetului, astfel iti oferim un design fresh, prin care te diferentiezi de concurenta dar si in conformitate cu scopul site-ului, iar dupa ce primim feedback-ul de la tine il adaptam pentru o forma finala.

Pasul 3

Dezvoltarea

Avand design-ul clar, stabilit, incepem sa adaugam continut website-ului, functionalitatile si optimizare SEO.

Pasul 4

Testare si lansare

Testam site-ul si ne asiguram ca toate detaliile sunt foarte bine puse la punct dar si ca functioneaza optim pe toate dispozitivele.

Pasul 5

Consultanta si performante

Acum esti un bandit al internetului. Deoarece noi credem in toate proiectele noastre, in urma lansarii noi iti oferim consultanta pentru cresterea performantelor in mediul online

Pasul 6

Programeaza un apel gratuit

Devino un bandit al internetului

Web Bandit impusca toate punctele cheie ale afacerii tale ca tu sa ai succes in mediul online

Poti programa cu usurinta un apel cu noi pe zoom unde poti cunoaste echipa Web Bandit si noi sa te cunoastem pe tine si afacerea ta. In apel iti oferim si o analiza gratuita dar si metode clare cum poti imbunatati prezenta online a produsului sau afacerii tale cu usurinta de asemenea iti putem arata modele de website-uri potrivite pentru tine, din care tu sa alegi si sa demaram dezvoltarea web.